Wall

Jeg er uddannet kunstkonservator på Det Kongelige Danske Kunstakademis Konservatorskole (KADK) på kunstlinjen.

AggerholmArt er etableret i 2007 på opfordring af museer og står for opgaver indenfor konservering og restaurering af kunst både nationalt og internationalt.
I 1987 startede jeg på Kunstakademiets Konservatorskole og har siden haft det ubeskrivelige privilegie at møde utallige dygtige mennesker med forskellige fagprofessioner og baggrunde.

Jeg har i perioden 1994 – 2006 været ansat på Kunstkonserveringen og indrettet konserveringsværksted på ARoS i 2004, Undervejs tog jeg min overbygning med speciale på bevaring Cobra kunsten.
I årene 2007 – 2016 valgte jeg afprøve andre sider af mig selv i arbejdslivet og var bl.a international koordinator ledelsessekretær, SU-vejleder og administrativ akademiker i regi af uddannelsesinstitutionen VIA University College i Århus:
I 2016 opstod den spændende udfordring at etabalere Skagens Kunstmuseers Konserveringsværksted og i den periode har jeg konserveret værker af Skagensmalerne og været tilknyttede Kunstnerhjemmene, Anchers Hus og Drachmanns Hus,

Siden 2018 har AggerholmArt været etableret i København og haft tilknytning til bl.a Thorvaldsens Museum; Hirschsprung Samling og NIkolaj Kunsthal.

I perioden 2015-2018 har jeg foruden været bestyrelsesmedlem af ICOM-DK og er fortsat komitemedlem af ICOM-CC (International Council of Museums – Committee for Conservation). Yderligere medlem af NKF (Nordisk Konservator Forbund),