Konservering

Jeg er uddannet kunstkonservator på Det Kongelige Danske Kunstakademis Konservatorskole på kunstlinjen. Kunst idag er matererialemæssigt meget bredt og derfor er det også vigtigt at konserveringsløsningerne er tilpasset dette.

AggerholmArt er etableret i 2007 på opfordring af museer og står for opgaver indenfor konservering og restaurering af kunst både nationalt og internationalt. Jeg løser opgaver for museer, kulturinstituioner og private kunstsamlere.
Jeg har i perioden 1994 – 2006 været ansat på Kunstkonserveringen og indrettet konserveringsværksted på ARoS i 2004.

I perioden 2015-2018 har jeg været bestyrelsesmedlem af ICOM-DK og er fortsat komitemedlem af ICOM-CC (International Council of Museums – Committee for Conservation). Yderligere medlem af NKF (Nordisk Konservator Forbund),

Efter at have været ansat som kunstkonservator og etableret Skagens Kunstmuseers eget Konserveringsværksted i perioden 2016 til 2018 er AggerholmArt nu bosiddende i København og her over sommeren tilknyttet Thorvaldsens Museum.

Du er altid velkommen til at rette henvendelser på mail@aggerholmart.dk for forespørgsler omkring løsning af konserveringsopgaver.